The Millionaire Trader Lessons: Mind Settings

“Уроци на  трейдъра милионер” на английски език

Вече повече от 2 години не спирам да получавам възторжени отзиви от читателите, не спира да ме въодушевява и факта, че „Уроци на трейдъра милионер“ помагат и на други начинаещи retail трейдъри да променят своя начин на мислене и да излязат на пистата на успеха. Но за това вълшебно въздействие на книгите има съвсем обективна и простичка причина. Всяка една дума от написаното в тях е лично преживяно от мен самия. Повествованието се води от първо лице, а аз напълно искрено споделям нещата, които ме вълнуват. Честно си признавам своите загуби и открито обсъждам душевните си терзания. По този начин, напълно естествено, читателят придобива реалното усещане, че лично участва в пътешествията и нашите разговори с трейдъра милионер.

Големият ефект на “Уроците” върху българските колеги ми даде увереност, че посланията на книгите са нужни и полезни за retail трейдърите. А ние търгуваме едни и същи пазари, където и да живеем. Еднакъв е стремежът ни към успех, еднакви са проблемите и предизвикателствата, които трябва да преодолеем. Затова издавам книгите и на английски език.

Както и на български, първата книга от поредицата на английски език се нарича Mind Settings. Напълно закономерно, настройките на ума са в началото на уроците на трейдъра милионер. Те са базата, върху която се изгражда неговото разбиране за трейдинга. Чрез правилни настройки на ума можем да си спестим доста пари и нерви на финансовите пазари. Сами по себе си те НЕ са разковничето за постигане на успех в трейдинга, но са необходими, за да сложат ред в мисленето и знанията на трейдъра.

Успехът в трейдинга се гради върху същата информация, с която разполагат всички трейдъри. Свещен Граал в нашата професия НЕ съществува. Секретът е в начина, по който преработваме наличната информация и в търговските решения, които взимаме. А в основата на тези процеси са настройките на ума.

The Millionaire Trader Lessons: Mind Settings се продава в Amazon като Kindle eBook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *