Уроци на трейдъра милионер – пълно издание

Уроците на трейдъра милионер ми помогнаха да разгранича митовете от реалността в трейдърската работа и затова сега смятам за свой дълг да споделям тези разбирания с всички, които искат да навлязат в тази професия. Разговорите ми с Тим коренно преобразиха разбиранията ми за пазара и ми показаха работата на трейдъра в съвършено нова светлина. И не на последно място – те наместиха класическите ми знания. За мен тези разговори се превърнаха в уроци за израстване. Тези уроци описах в четири последователни книги, събрах ги в едно книжно тяло и ги нарекох „Уроци на трейдъра милионер“.

В тази книга разказвам за моето „висше образование” по трейдинг. Преди да срещна трейдъра милионер, стажът ми на финансовите пазари наброяваше малко повече от две години. През този период бях усвоил много знания, всеки ден работех пред монитора, но успехът в трейдърската професия упорито ми се изплъзваше. За успех дори не можеше и да се говори, защото имах в пасива си два фалита и половина, а сумарните ми загуби значително надвишаваха печалбите. Преломен момент в моята кариера беше запознанството ми с трейдъра милионер.

По първоначалния ми замисъл, поредицата трябваше да се състои от трите заглавия, които издадох като е-книги. Оказа се обаче, че тези уроци НЕ са достатъчни. Независимо от трите семестъра по Настройки на ума, Програмиране на успех и Стратегия за печалба, аз продължавах да бъда лош трейдър. Поради тази причина Тим бе принуден да стане мой коуч, за да провокира вътрешните ми сили, а аз да превърна потенциала си в успех.

 

Така към трите книги от поредицата се добави и още една четвърта – “Машина за пари”. Работата на всяка машина е скучна, еднообразна, и монотонна. Така трябва да изглежда и успешният трейдинг. Машината за пари обаче, в която искаме да се превърнем като трейдъри, не се върти непрекъснато като печатарска преса, а стартира само от време на време, подчинена от волята и уменията ни.

Всичко за пълното хартиено издание “Уроци на трейдъра милионер” можете да намерите на въвеждащата страница на поредицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *