Стратегия за печалба

По своята същност, представените в третата книга разбирания надхвърлят всички популярни методи за анализ на пазара и са изключително лесни за разбиране и практическо приложение, благодарение на присъщата си простота и универсалност. „Стратегията за печалба – казва трейдърът милионер, – НЕ се състои в механично изпълнение на опредени процедури, а се корени в трейдърското поведение, което те води до успех като гарантира твоето оцеляване и изпълнение на търговските ти цели.”

За да победим финансовите пазари, трейдърите вървим по трудния път на пробите и грешките. Изучаваме нови и нови теории и стратегии, с които се стремим да подобрим своите умения  в прогнозирането.  Прилагаме ги на пазара и упорито вървим към хоризонта на съвършенството, докато той със същото темпо се отдалечава от нас. Според трейдъра милионер, разковничето за постигане на успех в трейдинга не е във висшите знания, защото неопределеността на пазара не е възможно да изчезне. Тази неопределеност трябва да се приеме и дори да се „калкулира“ в анализа и взимането на решения.

„Стратегия за печалба“ ни предоставя един необичаен поглед върху финансовите пазари, дава ни насоки как да „измерваме“ своите очаквания и съдържа ценни съвети за реализиране на успешен трейдинг бизнес.  Както и в предишните книги, знаменитият трейдър прави необичайни съпоставки с други сфери на дейност и изключително образно онагледява своите уникални разбирания.

Според моята първоначална идея, “Стратегия за печалба” трябваше да бъде финал на трилогията. Но в последствие поредицата се увеличи с още една  книга.

Първоначално тя излезе  като е-книга, скоро стана бестселър в Хеликон, а не след дълго в топ 10 влязоха и трите книги едновременно. Сега “Стратегия за печалба” е в ключена в пълното издание “Уроци на трейдъра милионер”.

Научи повече във въвеждащата страница на поредицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *