Програмиране на успех

Във втората книга фокусът е върху изграждането на трейдърската личност. Заедно с мен, вие ще присъствате на един корпоративен семинар и от първо лице ще научите една завършена концепция за Програмиране на успех.

„Трейдърът винаги има добър избор.“  Тези думи принадлежат на трейдъра милионер и отразяват същината на неговото разбиране, че само и единствено от нашето поведение на пазара зависят резултатите, които постигаме. Тим има уникалната способност да опростява нещата и да извежда сентенцията от своя опит. Всичко това той представя пред курсистите на семинара, а в тази книга вие ще научите най-важното от неговите лекции.

Има различни начини за постигане на успех в търговията, но много повече са пътищата за постигане на провал или отчаяние. Няма как начинаещият да знае накъде води избрания от него път, преди да срещне други, които вече вървят по него. Затова аз ви разказвам за опита на трейдъра милионер, защото той е самосъздал и доказал своя успех.

Първоначално “Програмиране на успех” излезе като е-книга и скоро стана #1 сред бестселърите на Хеликон. Сега книгата е част от пълното издание “Уроци на трейдъра милионер”.

Научи повече във въвеждащата страница на поредицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *