Настройки на ума

Това е първата книга от поредицата “Уроци на  трейдъра милионер”. Тук ще намерите изключително полезни разсъждения и съвети на един преуспял колега, благодарение на които ще адаптирате своето мислене и възприятие към спецификата на нашия странен занаят.

Уроците на трейдъра милионер за настройките на ума са изключително подходящи и за абсолютно начинаещите, защото създават естествената среда, в която да се „инсталират” всички теории и стратегии за търговия на финансовите пазари. Това ще помогне на бъдещите трейдъри да си спестят много грешки, пари и нерви, които обичайно съпътстват трупането на опит в трейдинга.

Реших да представя наученото на българските читатели, защото неговите разбирания за трейдинга са много необичайни. Те са напълно различни от всичко, което бях учил или чел за борсовата търговия  до този момент, но в същото време изобщо НЕ са някаква свръхнаука, а са напълно достъпни за разбиране и практическо приложение.

Първоначално “Настройки на ума” излезе като е-книга и за няколко месеца беше сред бестселърите на Хеликон. Сега тя е част от пълното издание на поредицата “Уроци на  трейдъра милионер”.

Научи повече във въвеждащата страница на поредицата или изтегли безплатно първата половина на  книгата в PDF.

 

 

One thought on “Настройки на ума

  1. Pingback: 5 неща, които трябва да направим преди да инвестираме!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *