Митове и реалност за търговията на финансовите пазари

Макар да е посветена на трейдинга, книгата „Митове и реалност за търговията на финансовите пазари“ е предназначена за всички, които искат да вземат бъдещето в свои ръце – кроят планове за нов бизнес и проучват възможности за инвестиране. Има различни начини за постигане на финансова независимост и търговията на финансовите пазари определено е един от тях.

За разлика от други видове малък бизнес обаче, които никой НЕ те изкушава да започнеш, инвестирането и търговията на финансовите пазари активно се пропагандират и рекламират. Поради тази причина много обикновени хора решават да опитат късмета си и  попадат в… лабиринт от митове, където няма указателни табели за вярната посока. Затова начинаещите тръгват ЗАЕДНО с останалите, но тълпата категорично НЕ върви към желаната от всички финансова свобода.

Книгата е издадена от AUDIOBOOK BG и се разпространява БЕЗПЛАТНО. Тя е с продължителност 59 минути и е пресъздадена от актьора Звезделин Минков. Със своя школуван глас той придава нужната тежест на  темата за търговията на финансовите пазари, както и на дълбочината, където се крият подводните камъни по пътя към успеха.

Чуйте какви са те и как да ги избегнете!

П.П. За  кратко време “Митовете” получиха широк отзвук в медиите. Вижте повече!

2 thoughts on “Митове и реалност за търговията на финансовите пазари

  1. Петьо, линкът горе работи. Води в сайта на издателя Audiobook BG. Книгата я има и в You tube. Напиши името ми и след него Митове и реалност в Google и търсачката веднага ще ти покаже точните места:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *