Книга за книгите

Написана от читателите на поредицата “Уроци на трейдъра милионер”

Стотици трейдъри се убедиха, че уроците на трейдъра милионер, които се намират в четирите  книги от поредицата със същото име са наистина прости и с лекота могат да се приложат на практика. В същото време всеки начинаещ открива себе си в образа на главния герой. Обичайният път на пробите и грешките неизбежно ни води към неуспех, а измъкването от тази ситуация е невъзможно без наставник, който да ти покаже пътеката през блатото. Сега българските трейдъри имат безценно ръководство, с което да намерят правилния начин към своя успех на финансовите пазари.

Настоящата книга за книгите е едно необичайно продължение на поредицата. В нея не се проследява някакъв следващ етап от „приключението“, тя е отзвук за ефекта от „Уроците“ върху читателите. Затова моето присъствие тук като автор е съвсем незначително. Ролята ми е предимно на съставител. В тази книга ще намерите автентичните мнения на реални български трейдъри и инвеститори, в които всеки един дава своята оценка за книгата, а някои споделят и как са ги пременили знанията, които са открили в поредицата.

Отзивите от читателите започнаха да идват при мен още веднага след излизането на първата е-книга и продължават неизменно досега. Настоящата книга за книгите е толкова автентична, че дори и заглавието не е мое. Тези думи принадлежат на един от читателите и ще ги намерите в страниците на книгата за книгите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *